Δεν θα πιστεύεις ποια γνωστή ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Κι όμως, είναι αγαπημένη σου ηθοποιός.

Δεν υπάρχει περίπτωση να φανταστείς ποια αγαπημένη σου ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας. Πρόκειται για μια αγαπημένη σταρ του Hollywood και πράγματι, είναι μια από τις πιο όμορφες κυρίες της μεγάλης οθόνης. Δεν είναι λίγες οι φορές που μια παλιά φωτογραφία στο προφίλ κάποιας αγαπημένης μας τραγουδίστριας ή ηθοποιού μας εκπλήσσει ευχάριστα, στην προκειμένη όμως περίπτωση το challenge είναι πραγματικά δύσκολο αφού δεν θυμίζει καθόλου το πρόσωπο που έχεις γνωρίσει.

Τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία ήταν σε αρκετά νεαρή ηλικία και εμφανίστηκε στην ταινία «Mac and Me» και ένας από τους μεγαλύτερους ρόλους της ήταν στην κωμωδία «Leprechaun». Εκείνο που σίγουρα ξέρεις για εκείνη είναι η ελληνική καταγωγή της, αφού η μαμά της έχει ελληνικές ρίζες και ο μπαμπάς της το ίδιο. Κατάλαβε την αγάπη της στην ηθοποιία σε ηλικία μόλις 11 ετών και έτσι ξεκίνησε τις σπουδές της.

Ένας από τους ρόλους της, που θα μείνει αξέχαστος αλλά και την ακολουθεί μέχρι και σήμερα, ήταν στη γνωστή σειρά «Friends» χάρη στην οποία κέρδισε τα ακόλουθα βραβεία: «Primetime Emmy, Golden Globe και Screen Actors Guild awards». Έχεις μήπως καταλάβει σε ποια αναφερόμαστε;

Μπες στη gallery και δες ποια γνωστή ηθοποιός κρύβεται πίσω από το γλυκό κοριτσάκι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved