Ποιοι αγαπημένοι σου celebrities έχουν περάσει κορονοϊό μέχρι σήμερα

Η πανδημία έχει καταλάβει τον πλανήτη και εμείς κάνουμε έναν γρήγορο celeb απολογισμό.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τις ζωές μας σε μεγάλο βαθμό. Η καθημερινότητα άλλαξε, ακόμα και οι πιο απλές έξοδοι για έναν καφέ πλέον δεν υπάρχουν, το σπίτι είναι το μέρος στο οποίο περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας. Την πλειοψηφία, δηλαδή, πλην των κωδικών που αποστέλλονται στο 13033.

Η πανδημία αρχικά φάνταζε ως ένα σενάριο γραμμένο για ταινία. Ίσως και πιο μακρινό από αυτό που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Όμως, σιγά-σιγά άρχισαν να ακούγονται όλο και περισσότεροι που έπασχαν από κορονοϊό.




Στατιστικά, όλο και κάποιον θα έχεις στο κοντινό ή μακρινό σου περιβάλλον που να έχει νοσήσει, ενώ οι διάσημοι από την πλευρά τους εξαρχής άρχισαν να δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους ότι είναι ασθενείς. Η λίστα πλέον είναι αρκετά μεγάλη και λογικό είναι αν το σκεφτείς, αφού λόγω δουλειά είναι άνθρωποι που αναγκαστικά έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα του εξωτερικού που έχουν πάθει κορονοϊό μέχρι σήμερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved