Εσύ ξέρεις ποια γνωστή ηθοποιός ήταν το crush του Cole Sprouse;

Τα αποκάλυψε όλα στη νέα του συνέντευξη.

O Cole Sprouse είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε από την σειρά «Suite Life of Zack and Cody», ωστόσο τον είδαμε στις οθόνες μας πρόσφατα στην πέμπτη σεζόν του «Riverdale». Με αφορμή αυτή την επιστροφή του και όχι μόνο, ο Cole έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια γνωστή ηθοποιός ήταν το celeb crush του.

Καθώς μιλούσε με την Drew Barrymore στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show», ο ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά του στη σειρά «Suite Life of Zack and Cody» αλλά και εξέφρασε πως δεν είναι υπέρ μιας reboot εκδοχής. Όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι παγίδα, αφού οι πρωτότυπες σειρές αλλά και ταινίες είναι επιτυχημένες λόγω της νοσταλγίας που «βγάζουν» στον κόσμο, επομένως μια πιο μοντέρνα αναβίωσή τους είναι πιθανό να απογοητεύσει τους θαυμαστές.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως είναι κάθετος και σε περίπτωση που είχες στο μυαλό σου πως θα βγει η σειρά ξανά, πρέπει να σου πούμε πως ο Cole δεν είναι σύμφωνος.

Λοιπόν και για να γυρίσουμε στο θέμα που σε απασχολεί, στη συζήτηση των δύο ηθοποιών ο Cole μίλησε για το celeb crush του και θα μείνεις άφωνη! Θυμάσαι τον Cole στη σειρά «Friends»; Ναι, ναι, σε περίπτωση που αυτό σου είχε διαφύγει να σου πούμε πως ενσάρκωσε το ρόλο του Ben Geller, γιο του Ross Geller.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved