Noah Beck: Αυτές οι φωτογραφίες του ξεπέρασαν τα 2εκ likes και όχι άδικα

To Instagram τρελάθηκε με αυτό του το post!

O διάσημος influencer Noah Beck, έχει ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί και πράγματι η επιρροή του στα social media είναι τεράστια. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής από την Αριζόνα έχει στο Instagram περισσότερους από 7,5Μ followers και πρόσφατα τους τρέλανε κυριολεκτικά με ένα post του.

Ο Noah στο Tik- Tok έχει χτίσει τη δική του μικρή αυτοκρατορία και με 24Μ χρήστες να τον ακολουθούν. Λοιπόν, είναι γεγονός πως η σχέση του με την Dixie D’Amelio τον έκανε ευρέως γνωστό στα social media και ας μη θυμηθούμε εκείνο το φιλί που πυροδότησε τις φήμες περί σχέσης!



Οι δύο διάσημοι Tik- Tokers εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο μαζί και οι θαυμαστές τους θέλουν πραγματικά το love- story τους να κρατήσει αιώνια! Οι κοινές φωτογραφίες τους κάνουν θραύση εκείνο το post όμως που ξεχώρισε και χάρισε στον Noah περισσότερες από 2 εκατομμύρια καρδούλες στο Instagram ήταν άλλες.

Είναι γνωστό πως ο Noah είναι ένας κούκλος! Με μια σειρά φωτογραφιών λοιπόν, απέδειξε στους fans πως όχι μόνο έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο, αλλά ότι έχει και ένα ιδιαίτερα γυμνασμένο σώμα. Με οκτώ ασπρόμαυρες φωτογραφίες πραγματικά ξετρέλανε τους θαυμαστές του και πίστεψέ μας, δεν τον έχεις ξαναδεί έτσι!

Δες στη gallery περισσότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved