Θυμάσαι πώς ήταν η Kylie Jenner 10 χρόνια πριν; Δεν θα την αναγνωρίσεις (photo)

Σε αυτές τις φωτογραφίες θα τρομάξεις να την αναγνωρίσεις.

Η Kylie Jenner είναι μια από τις μεγαλύτερες influencers του πλανήτη ολόκληρου, αυτό άλλωστε ήδη το γνωρίζεις πολύ καλά. Στα social media η 23χρονη πανέμορφη επιχειρηματίας έχει περισσότερους από 211M ακόλουθους και οι δημοσιεύσεις της ξεπερνούν τις 6 χιλιάδες.

Το μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer έχει δει το φως της δημοσιότητας από το 2007, όταν ήταν μόλις 10 χρονών και μάλιστα τη γνωρίσαμε από τη διαδεδομένη σειρά «Keeping Up With The Kardashians». Το 2014 έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική αφού έπαιξε στο promo του «Much Music Video Awards» και ήταν σε ρόλο παρουσιάστριας με την αδερφή της.



Μετά το χωρισμό της από τον Travis Scott το 2019, τράβηξε το ενδιαφέρον πάνω της με τον ξένο αλλά και τον ελληνικό Τύπο να γράφει σχεδόν σε καθημερινή βάση για εκείνη.



Λοιπόν, αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια που το όνομά της φιγουράρει στο διαδίκτυο, σίγουρα έχεις ξεχάσει πώς ήταν η Kylie το… 2010. Μπορεί να έχεις συνηθίσει την εικόνα της αψεγάδιαστης και πανέμορφης influencer στο Instagram, η αλήθεια όμως είναι πως στις παρακάτω φωτογραφίες δεν θα την αναγνωρίσεις.

Δες 10 φωτογραφίες της Kylie από το παρελθόν στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved