Η Kendall Jenner πόζαρε με μαγιό και ξεπέρασε τα 5 εκ. likes σε 11 ώρες

Με το συγκεκριμένο θέαμα, δεν είναι ότι απορούμε κιόλας.

Το κρύο έχει απλώσει για τα καλά τα πέπλα του στη χώρα μας. Άργησε να έρθει, είναι η αλήθεια, και μέχρι αρκετούς μήνες μετά το πέρας του καλοκαιριού υπήρχαν ημέρες που κυκλοφορούσαμε με τα κοντομάνικα. Ώσπου κάποια στιγμή ο καιρός άλλαξε για τα καλά και τώρα βρισκόμαστε να ψάχνουμε όλα τα ζεστά μας ρούχα για να καταφέρουμε να είμαστε προστατευμένες από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Στην άλλη άκρη του πλανήτη τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Η Kendall Jenner, που μας έχει συνηθίσει σε πολύ σέξι φωτογραφίσεις, είχε έμπνευση να επισκεφτεί την πισίνα φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό και να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της. Φυσικά, λοιπόν, θα δημοσίευε τα ντοκουμέντα από το συγκεκριμένο σκηνικό και ακόμα πιο αναμενόμενα το κοινό θα γέμιζε το post με likes και σχόλια.



Αυτό που συνέβη, τελικά, ήταν πάνω από 5 εκατομμύρια likes μέσα σε 11 ώρες και δεν είναι να απορείς. Το διάσημο μοντέλο έχει καταπληκτικές αναλογίες, ενώ το sexiness του είναι ορατό, ακόμα κι αν δεν είναι του γούστου σου.

Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, ίσως να έπαιξε και κάτι άλλο ρόλο στο engagement της ανάρτησης: Ο αέρας ξεγνοιασιάς που αποπνέει το θέαμα. Όλοι έχουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε από την κατάσταση γύρω μας και να έρθει το καλοκαίρι όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved