Ο κόσμος κοροϊδεύει την Kylie Jenner για ένα πολύ συγκεκριμένο βίντεο

Εσύ είσαι με το μέρος της;

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που σαφώς μπορείς να πεις ότι έχει οικονομική άνεση. Φυσικά πρόκειται για μία πολύ «μικρή» έκφραση μπροστά στην πραγματικότητα. Η μικρή των KarJenners έχει δημιουργήσει μία περιουσία που μεταφράζεται σε πολλά ψηφία στον λογαριασμό της. Λογικό, αν το σκεφτείς, αφού η βιομηχανία ομορφιάς που έχτισε ξεπούλαγε σε μερικά λεπτά από το λανσάρισμα των νέων προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, μιλάμε για ένα σπίτι που έχει μεγάλες εισροές χρημάτων και το εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο. Η Kylie μάς δείχνει πολλά πλάνα από τους εσωτερικούς της χώρους και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στη θέασή τους είναι να δείξουμε τον θαυμασμό μας.

Ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στο προφίλ της δείχνει το τεράστιο μπάνιο της. Ένας χώρος που μάλλον μοιάζει σαν να βγήκε από το δωμάτιο κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου. Μόλις, όμως, τον είδαν οι φανς, έσπευσαν να την ειρωνευτούν και να την κοροϊδέψουν, καθώς ισχυρίζονται ότι επί της ουσίας κάνει επίδειξη πλούτου χωρίς να σκέφτεται το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CKRxbXChRe9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, δικά της είναι και αποτελούν μέρος της ζωής της, οπότε δε φαντάζει και τόσο παράλογο το να τα δείξει. Τα σχόλια, πάντως, περιλάμβαναν εκφράσεις τύπου «Μ’ αρέσει που έχει την ανάγκη να το δείξει αυτό για να βάλει εμάς τους χωρικούς πίσω στις μη ψηφιακές ντουζιέρες μας»

Δες στην παρακάτω gallery τι απάντησε η Kylie.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved