Η αποκάλυψη αγαπημένου σου celeb: «Ήταν ο χειρότερος πόνος της ζωής μου»

Τι συνέβη στον αγαπημένο σου star;

Αυτή την εβδομάδα ο διάσημος star είχε λόγους να είναι χαρούμενος μιας και μόλις κυκλοφόρησε ένα από τα αγαπημένα σου singles, η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του. Ο τραγουδιστής αλλά και ηθοποιός νοσηλεύτηκε και έδωσε όλες τις πληροφορίες που ήθελαν να μάθουν οι θαυμαστές του, μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram.

To must όνομα της σειράς «High School Musical: The Series» κυκλοφόρησε το single με τίτλο «Lie Lie Lie» και απέσπασε πληθώρα θετικών σχολίων ωστόσο δεν πρόλαβε να χαρεί όπως θα έπρεπε τη νέα του επιτυχία. Την ίδια ημέρα μπήκε στο νοσοκομείο έπειτα από έναν φρικτό πόνο που όπως είπε ήταν ο χειρότερος πόνος που έχει νιώσει ποτέ στη ζωή του.



Ο λόγος για τον Joshua Bassett ο οποίος ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως υποβλήθηκε σε νοσηλεία. Με μια φωτογραφία έδωσε απαντήσεις στους διαδικτυακούς του φίλους και πρέπει να παραδεχθούμε πως η έκφρασή του μιλά από μόνη της.

Θα τον δεις στο κρεβάτι του νοσοκομείου με μια έκφραση απογοήτευσης που θα σου ραγίσει την καρδιά. Τι ήταν αυτό όμως που οδήγησε τον Joshua στη νοσηλεία;



Όπως έγραψε στη λεζάντα του, ένας πόνος τον οδήγησε στην πόρτα του νοσοκομείου, ωστόσο δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα έγραψε: «Λοιπόν, αυτό δεν είναι το πρώτο μέρος που υποθέτω θα έπρεπε να είμαι αφού κυκλοφόρησα το τραγούδι μου σήμερα. Πριν ρωτήσετε, όχι, δεν είναι κορονοϊός. Μετά από ένα περίεργο συναίσθημα, τον χειρότερο πόνο που είχα ποτέ στη ζωή μου, δεν είχα άλλη επιλογή από το να έρθω στο νοσοκομείο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξη για το νέο μου τραγούδι.»

https://www.instagram.com/p/CKDR0BspLMP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved