Εσύ ξέρεις ποιο είναι το κρυφό- και weird- ταλέντο της Ariana Grande; (vid)

 Μόλις είδαμε το video και δεν πιστεύουμε στα… αυτιά μας.

Η πανέμορφη Ariana Grande είναι γνωστό πως έχει μια υπέροχη φωνή, ωστόσο, μόλις ανακαλύψαμε ένα από τα… κρυφά της ταλέντα που δεν πιστεύαμε πως έχει. Με ένα video που ξέθαψαν οι fans από το παρελθόν στο YouTube «αποκαλύφθηκε» το περίεργο χάρισμά της και μόλις το δεις θα απορήσεις και εσύ μαζί μας.

Το κορίτσι της pop μουσικής σκηνής μετρά πολλές και επαναλαμβανόμενες επιτυχίες και πράγματι, οι ιδέες και η αγάπη της για αυτό που κάνει δεν στερεύουν ποτέ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το album της «Positions» και πολλά από τα τραγούδια της έφτασαν αμέσως στις πρώτες επιλογές ακρόασης του κοινού. Εκτός αυτού βέβαια κυκλοφόρησε και ένα remix του «34+35» με τις εξίσου ταλαντούχες Megan Thee Stallion και Doja Cat.

Λοιπόν, θα συμφωνείς και εσύ μαζί μας πως η Ari έχει ένα τεράστιο φανατικό κοινό να την ακολουθεί επομένως καταλαβαίνεις πως όλοι οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί με το video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μάλιστα έχει περισσότερες από 13.000.000 προβολές στο YouTube. Όντως, η Ariana έχει περισσότερους από 215M followers στο Instagram.

Και για να καταλήξουμε στο θέμα μας, στο YouTube υπάρχει ένα video στο οποίο η Ariana αποκαλύπτει ένα κρυφό αλλά και περίεργο ταλέντο της. Θα ακούσεις την Ariana να «βγάζει» πολλές διαφορετικές φωνές, παρά το περίεργο όμως αυτό θέαμα θα παραδεχθείς πως είναι μια γλύκα!

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved