Μπορείς να καταλάβεις ποιο pop idol είναι το κοριτσάκι;

Μόλις είδαμε το καλύτερο #tb του Instagram.

Μπορεί να την έχεις συνηθίσει σε όμορφες φωτογραφίες με τα κατάξανθα μαλλιά της στα social media, ωστόσο, μόλις είδαμε ένα από τα καλύτερα throwback posts του Instagram. To κοριτσάκι που θα δεις στη φωτογραφία είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της pop μουσικής βιομηχανίας και σίγουρα δεν περνάει από το μυαλό σου το όνομά της.

Στην πορεία της καριέρας της έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα και μάλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί και pop icon της εποχής. Η πανέμορφη Αμερικανίδα τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιός έχει κυκλοφορήσει έξι albums και πολλά singles και βάζουμε στοίχημα πως έχεις σιγοτραγουδήσει τα μισά κομμάτια της.

Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι το «Take My Breath Away» και πράγματι η ερμηνεία της είναι υπέροχη. Το single «I Belong to Me» του 2006 απέσπασε επίσης πολλά θετικά σχόλια και ακόμη και σήμερα βρίσκεται στις λίστες του Spotify.

Αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει σε ποια αναφερόμαστε μπες στην παρακάτω gallery και ανακάλυψε ποια κρύβεται πίσω από το κοριτσάκι της φωτογραφίας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved