Η Selena Gomez μπήκε στην κουζίνα της και το θέαμα είναι ξεκαρδιστικό (vid)

Κάπως πρέπει να μάθει βασικά πράγματα.

Η αγαπημένη σου Selena Gomez είναι γνωστή για το υποκριτικό της ταλέντο, την υπέροχη φωνή της και τα εξαιρετικά της τραγούδια. Για εκείνο που δεν είναι και τόσο… γνωστή είναι για τις ικανότητές της στη μαγειρική αλλά και τις δεξιότητές της στην κουζίνα. Παρά τις λιγοστές της γνώσεις όμως, προσπαθεί να γίνει καλύτερη και σίγουρα για αυτό είμαστε περήφανες.

Λοιπόν, η Selena πριν από κάποιο διάστημα μπήκε στην κουζίνα της και μάλιστα μέσα από το επίσημο προφίλ της στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό της το εγχείρημα. Αυτή τη φορά, όχι μόνο μαγειρεύει στην κουζίνα του σπιτιού της αλλά έχει και τη δική της σειρά μαγειρικής, άλλωστε αυτό ήδη το γνώριζες.

Αρχικά να σου πούμε πως μας αρκεί να τη βλέπουμε πίσω από τον πάγκο, αφού από τη μία είναι πανέμορφη και άνετη και από την άλλη έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας ψυχαγωγεί. Και αφού κάναμε ξεκάθαρο το ότι λατρεύουμε τη σειρά της, πρέπει να σου πούμε πως μόλις είδαμε το trailer της δεύτερης σεζόν «Selena + Chef» και είναι ό,τι καλύτερο είδαμε μέσα στην καραντίνα.

https://www.instagram.com/p/CHvS-BhD7eK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν νομίζεις πως μόνο εσύ δυσκολεύεσαι να τα βγάλεις πέρα με τις κουτάλες και τις κατσαρόλες, να ξέρεις πως η Selena σε νιώθει! Από το trailer της σειρά φαίνεται πως η κουζίνα της είναι σχεδόν έτοιμη να πάρει φωτιά ευτυχώς όμως για εκείνη οι καλές της φίλες είναι στο πλάι της να τη βοηθήσουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο HBO Max, η δεύτερη σεζόν της σειράς θα προβάλει τις περιπέτειες της Selena στην κουζίνα παρέα με γνωστούς chefs που θα τη βοηθούν να δημιουργήσει υπέροχα και γευστικά πιάτα. Τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 21 Ιανουαρίου και έπειτα, με διαφορά δύο εβδομάδων, θα δουν το φως της δημοσιότητας δύο ακόμη επεισόδια.

Λοιπόν, αυτά τα τρία επεισόδια με τη Selena πρωταγωνίστρια στην κουζίνα της εκτός από το ότι θα είναι ξεκαρδιστικά και θα γεμίσουν τα απογεύματά σου στο σπίτι ευχάριστα, σίγουρα θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις μαγειρικές σου ικανότητας για αυτό ετοιμάσου!

Δες το trailer παρακάτω:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved