Quiz: Μπορείς να βρεις ποια pop star κρύβεται πίσω από αυτή τη photo;

Αυτό κι αν είναι απίστευτο!

Με μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, το κορίτσι που βλέπεις στη φωτογραφία πια είναι 28 χρονών. Αν και τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στις παιδικές και εφηβικές ταινίες της Disney, η μοίρα της ήταν να γίνει ευρέως γνωστή για το ταλέντο της στο τραγούδι.

Η αλήθεια είναι πως στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media, γίνεται σχετικά εύκολα η αναγνώρισή της, αφού κάποια χαρακτηριστικά της έχουν παραμείνει ίδια. Το τελευταίο διάστημα, το κορίτσι αυτό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη. Μετά το διαζύγιό της τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. Η επόμενη σχέση που είχε, έληξε άδοξα και αυτή τη στιγμή έχει αφοσιωθεί απόλυτα στη μουσική της καριέρα.

Λοιπόν, η throwback φωτογραφία που ανέβασε είναι για να ευχηθεί στην αγαπημένη της αδερφή χρόνια πολλά. Η αδερφή της είναι μικρότερη και μάλιστα είναι και εκείνη στο χώρο της μουσικής. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έστειλε όμορφες ευχές και μεταξύ άλλων τόνισε πόσο την αγαπά.

«Χρόνια Πολλά στο είδωλο! Σε αγαπάω μικρή αδερφή που γίνεσαι μεγάλη αδερφή. Την ημέρα που γεννήθηκες δεν φανταζόμουν πως θα ερχόταν η στιγμή που θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα με προσέχεις εσύ.»

Δες ποιο είναι το κοριτσάκι στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved