Ηθοποιός γνωστής σειράς νοσηλεύεται στην εντατική

Οι φανς του έχουν ανησυχήσει.

Ηθοποιός γνωστής σειράς νοσηλεύεται στην εντατική

Πολλά συμβαίνουν καθημερινά στις ζωές μας και ενίοτε αυτά δεν είναι ευχάριστα. Συγκεκριμένα, ηθοποιός γνωστής σειράς με εκατομμύρια φανς σε όλον τον πλανήτη, με μία ανάρτηση που έκανε το περασμένο βράδυ επιβεβαίωσε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και, μάλιστα, στην εντατική.

Ο λόγος για τον Joshua Bassett, τον 20χρονο σταρ του High School Musical, στο οποίο υποδύεται τον Richard «Ricky» Bowen. Το αγαπημένο παιδί της σειράς μίλησε για την άγνωστη μέχρι στιγμής ασθένεια που αντιμετωπίζει, τους πόνους αλλά και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.


«Όχι το πρώτο μέρος στο οποίο φανταζόμουν να είμαι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Lie Lie Lie… Η εντατική! (Πριν ρωτήσετε, όχι, δεν είναι Covid) Μετά από ένα άγνωστο, άβολο αίσθημα που έγινε 10 φορές ο χειρότερος πόνος της ζωής μου, σκέφτηκα ότι απλώς έπρεπε να κοιμηθώ. Μετά από πολλές, πολύ άσχημες μέρες και νύχτες, δεν είχα άλλη επιλογή σήμερα από το να με πάνε στο νοσοκομείο. Θα ήθελα να πω ευχαριστώ! Για όλη τη στήριξη στο τραγούδι! Έκανα ό,τι μπορούσα σήμερα για να παραμείνω μέσα στα πράγματα. Έκανα το πρώτο μου χειρουργείο σήμερα το βράδυ! Θα ξεκουραστώ στο νοσοκομείο και οι γιατροί θα δουν ό,τι είναι να δουν το πρωί. Πολλή αγάπη σε όλους! Joshy»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις πιο ωραίες του φωτογραφίες.