Ariana Grande: Η φωτογραφία της ξεπέρασε 10 εκ. views & όχι άδικα

Είναι μία πανέμορφη selfie, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, ο αριθμός παραμένει τεράστιος.

Η Ariana Grande έχει τεράστιο κοινό σε όλον τον πλανήτη. Οι followers της στο Instagram έχουν ξεπεράσει τους 200 εκατομμύρια followers. Όχι ότι μας δημιουργεί ιδιαίτερη απορία που συμβαίνει αυτό, δεδομένης της καριέρας της σταρ, αλλά και πάλι μιλάμε για έναν αριθμό που ξεπερνάει κάθε φαντασία. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν το 1/5 αυτών, αλλά εκείνοι οι πολλοί δεν είναι φυσικά η Ari.

Στο προφίλ της, βέβαια, βλέπεις πολλές αναρτήσεις σχετικά με την καθημερινότητά της. Αυτή μπορεί να έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, αφού η καριέρα της στο τραγούδι είναι μεγάλη και μιλάει από μόνη της. Ή μπορεί να έχει να κάνει με τα πιο προσωπικά της και τις σχέσεις της.




Πρόσφατα, ας πούμε, η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με το νέο της boyfriend - αρραβωνιαστικό και όλο το Instagram ενθουσιάστηκε.

Αυτήν τη φορά, ωστόσο, για τον ενθουσιασμό που προξενήθηκε αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία selfie της αγαπημένης σταρ που κατάφερε να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια likes. Όσον αφορά στα σχόλια, αυτά δε σταμάτησαν να φτάνουν το ένα μετά το άλλο εκθειάζοντας το εν λόγω θέαμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved