Justin και Hailey πήγαν διακοπές και οι photos τους ξεπέρασαν τα 5εκ. likes

Το ζευγάρι πέρασε υπέροχα και έχουμε όλες τις φωτογραφίες τους από τη Χαβάη.

Ποιος είπε πως το ζευγάρι Bieber δεν περνά καλά και δεν μπορεί να επισκεφθεί έναν εξωτικό προορισμό, φυσικά τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό; Λοιπόν, Justin Bieber και Hailey ταξίδεψαν με προορισμό τη Χαβάη για το Σαββατοκύριακο με το ιδιωτικό τους jet και τα social media γέμισαν καρδιές και σχόλια μιας και τα posts τους ήταν όντως το κάτι άλλο.

Όπως αναφέρεται και στο Heavy το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε τη Χαβάη για ένα μικρό break από την καθημερινότητα και μάλιστα εκεί πέρασαν ευχάριστες στιγμές με την Kalia, τον Joe Termini, τον κολλητό φίλο του Justin, και το νεογέννητο μωράκι τους.

Όσο για τα posts τους; Τα insta stories, τόσο της Hailey, όσο και του Justin, πλημύρισαν με φωτογραφίες τα social από παραλίες και πρέπει να παραδεχθούμε πως το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Εν τω μεταξύ οι φωτογραφίες τους πρέπει να σου πούμε πως ξεπέρασαν κάθε άλλο post τους αφού σε λίγες μόνο ώρες ορισμένες ξεπέρασαν και τα 5 εκ. likes.

https://www.instagram.com/p/CJ2Pwq4nC1t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες θα τους δεις αγκαλιά να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες στις εξωτικές παραλίες και στα καταγάλανα νερά.

Στην gallery θα βρεις όλες τις φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στη Χαβάη και σίγουρα θα τους ζηλέψεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved