10 φορές που ο Chris Hemsworth απέδειξε ότι είναι το τέλειο boyfriend

Τουλάχιστον απ' όσα βλέπουμε στο Instagram, αυτό δείχνει.

Όταν ο Chris Hemworth έκανε την εμφάνισή του στον ρόλο του Thor, όλος ο γυναικείος πληθυσμός βρέθηκε σε πανικό. Όπως και να το κάνεις, πέρα από το ταλέντο του, πρόκειται για ένα παιδί με πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγαμε με την κολλητή μου στο σινεμά και τον είδαμε να συστήνεται ως γιος του Odin και μάλλον πρέπει να είπαμε κάτι του τύπου «Wow». Λογικά το ίδιο θα έκανε και πολύς άλλος κόσμος στον υπόλοιπο πλανήτη.

Το ακόμα πιο ωραίο με τον Hemsworth, όμως, είναι ότι δείχνει να είναι ο «σχεσάκιας». Στις αρχές του 2010, γνώρισε την ηθοποιό και μοντέλο Elsa Pataky μέσω κοινών γνωστών και στα τέλη του έτους παντρεύτηκαν. Στη συνέχεια, έκαναν τρία παιδιά -India Rose, Tristan, Sasha- και, όποτε τους βλέπουμε μαζί χάρη στα social media τους, μοιάζουν να είναι το υπέρτατο couple.




Η αγάπη και ο έρωτάς τους δεν κρύβονται. Συχνά κάνουν αφιερώσεις ο ένας στον άλλον και, ειδικά αν μπεις στο προφίλ του ηθοποιού, θα δεις πολλές αναρτήσεις με φωτογραφίες της συζύγου του. Μάλιστα, φροντίζει να το κάνει ανά διαστήματα ώστε να δείχνει σε όλους πού βρίσκεται η καρδιά του και, ναι, είναι αξιολάτρευτο που δεν αφήνει περιθώρια για τη σχέση τους.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που έχει αφιερώσει στην Elsa και ετοιμάσου να τον ερωτευτείς ακόμα περισσότερο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved