Η Kylie Jenner άρχισε μαζικά unfollow: Ποιοι κατάφεραν να «επιβιώσουν»;

Συμβαίνουν κι αυτά καμια φορά, όταν οι celebrities έχουν έμπνευση.

Ο λογαριασμός της Kylie Jenner στο Instagram έχει πάνω από 200 εκατομμύρια followers. Αυτό έμπρακτα τι σημαίνει; Ότι «άπειρος» κόσμος από όλον τον πλανήτη είναι συντονισμένος για να δει τι θα δημοσιεύσει κάθε φορά η διάσημη influencer και μικρή κόρη των KarJenners. Και η αλήθεια είναι ότι δημοσιεύει πολλά. Από selfies και πόζες της σε κάθε πιθανό προορισμό μέχρι τα καλλυντικά της αυτοκρατορίας της ή των αδερφών της.

Κοινώς, πρόκειται για ένα κορίτσι που είναι πολύ ενεργό στα social media και ουσιαστικά όλη της η περιουσία στηρίζεται πάνω σε αυτό το κομμάτι. Πρόσφατα, όμως, έγινε κάτι που πολλοί θεώρησαν αψυχολόγητο. Βέβαια, αν μας ρωτάς, δεν υπάρχει πάντα η απόλυτη λογική πίσω από τα όσα κάνουν οι διάσημοι.




Στην προκειμένη περίπτωση, η Kylie ξαφνικά άρχισε να διαγράφει μαζικά άτομα από τη λίστα με τους χρήστες που ακολουθεί. Η πρώην του Scott Disick -πρώην συζύγου της αδερφής της, Kourtney- για παράδειγμα, Sofia Richie, είδε την πόρτα αυτής της διαγραφής. Όπως και πολλοί άλλοι.

Ποιοι κατάφεραν, τελικά, να «επιβιώσουν» από αυτήν τη μαζική εκκαθάριση; Τα μέλη της οικογένειάς της, η κολλητή της, Stassie Karanikolaou, ο σύντροφος της μαμάς της, Corey Gamble, και μερικοί λογαριασμοί που είναι αφιερωμένη στην ίδια.

Δεν ξέρουμε αν ήθελε να βλέπει μικρό νούμερο δίπλα από τους followers για να δημιουργήσει μία πιο premium αίσθηση ή αν απλά ήθελε να ακολουθάει μόνο τους κοντινούς της, το αποτέλεσμα είναι αυτό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved