O Liam Payne αποκαλύπτει την αγαπημένη του μυρωδιά και θα απορήσεις

Είναι κάτι πολύ, πολύ διαφορετικό από αυτά που σου έρχονται στο μυαλό.

Δεν ξέρουμε πόση σημασία έχουν στη ζωή σου οι μυρωδιές και τα αρώματα. Αν μας ρωτάς, αποτελούν πολύ βασικά κομμάτια στη δική μας. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, τους ανθρώπους. Δε σου δημιουργούν κατευθείαν πιο θετικά και αισιόδοξα συναισθήματα όταν εντοπίζεις να αναδύουν μία πιο ευχάριστη μυρωδιά; Αυτό γίνεται λίγο πιο αυτόματα. Σαν να ξυπνάει κάτι στον εγκέφαλό σου.

Αντίστοιχη περίπτωση είναι και αυτή των χώρων. Νιώθεις μία ευφορία όταν κάθεσαι σε ένα δωμάτιο που μυρίζει όμορφα. Ανάλογα τα γούστα, μπορεί αυτή να προέρχεται από κάποιο λουλούδι, να παραπέμπει στη φρεσκάδα των ρούχων, να θυμίζει σανδαλόξυλο, και πολλά άλλα.

Ο Liam Payne, ένας από τους πιο διάσημους -και, φυσικά, ωραίους- τραγουδιστές που έχουν εμφανιστεί ποτέ, αποκάλυψε ποια είναι η δική του αγαπημένη μυρωδιά και η απάντηση είναι κάτι στο οποίο δεν πηγαίνει με τίποτα το μυαλό σου.




«Μόλις μετακόμισα σε ένα σπίτι και είναι πραγματικά πολύ παλιό. Σου έχει τύχει να μπορείς να μυρίσεις ότι το σπίτι έχει ιστορία; Αυτή η μυρωδιά. Αυτή η μυρωδιά είναι πολύ ωραία», είπε στο PopSugar ο σταρ.

Ομολογουμένως, πρόκειται για κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που μπορεί να φανταζόσουν, ωστόσο, δεν παύει να είναι πολύ ιδιαίτερο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved