Θα γίνει ο Justin Bieber ιερέας; Η επίσημη απάντησή του

Ναι, αυτά είναι τα φημολογούμενα νέα των τελευταίων ημερών.

Ο Justin Bieber βρίσκεται εδώ και χρόνια στη δημοσιότητα και, μάλιστα, στα τοπ νέα. Μιλάμε για ένα παιδί που ξεκίνησε από cover στο YouTube και κατάφερε να είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και όχι μόνο. Ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι και βάλλεται από το κοινό, πάλι στους πρώτους τίτλους είναι. Άλλωστε, και η κακή δημοσιότητα δεν παύει να είναι δημοσιότητα.

Αυτήν τη φορά, στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε το πιο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής του, αλλά από ποια άποψη; Ένα δημοσίευμα ήθελε τον σταρ να διαβάζει για να γίνει ιερέας. Φυσικά, επειδή πολλά έχουμε ακούσει ανά διαστήματα για celebs, δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε αν αυτό είναι κάτι που ισχύει ή όχι.




Το εν λόγω δημοσίευμα, ωστόσο, έφτασε στα μάτια του τραγουδιστή, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει μέσω stories στον λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να γίνει ιερέας και ότι τα συγκεκριμένα νέα είναι ψεύτικα.

Μάλιστα, η απάντησή του έδειξε και κάποια ενόχληση κι αυτό πιθανώς εξηγείται από την ιδιαίτερη σχέση του με την εκκλησία και από τον σεβασμό και την πίστη που της δείχνει. Από το ότι, δηλαδή, δε θέλει κάποιος να «παίζει» με ένα θέμα που έχει τόσο σημαντική θέση στη ζωή του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved