Η Selena Gomez τα έβαλε με γνωστό κολοσσό των social media

Η διάσημη star μίλησε έξω από τα δόντια στους θαυμαστές της.

Η περίοδος που διανύουμε παραμένει πρωτόγνωρη για όλους μας, ωστόσο πρέπει να πιστέψεις πως είμαστε στο κρίσιμο, αλλά και τελικό στάδιο της πανδημίας. Αν και έχουμε δρόμο μπροστά μας, οι επιστήμονες έχουν αισιόδοξα νέα και αυτό από μόνο του είναι ενθαρρυντικό. Λοιπόν, ακόμη κι αν έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικά είναι τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε, υπάρχουν και κάποιοι… απερίσκεπτοι που δεν βάζουν μυαλό, για αυτό και η Selena Gomez ανέλαβε δράση και τα έβαλε με γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της διάσημης star. Έβαλε στο στόχαστρο το μεγαλύτερο κοινωνικό μέσω ενημέρωσης, το Facebook και με ένα, αρκετά έντονο θα λέγαμε tweet της, η Selena μίλησε για την παραπληροφόρηση που υπάρχει στην πλατφόρμα.

Με αφορμή τα σχόλια για την πανδημία, ήθελε να τονίσει τη διάδοση… μίσους, παραπληροφόρησης αλλά και ρατσιστικών σχολίων στην πλατφόρμα, τόσο του Facebook, όσο και του Instagram.

«Το Facebook θα είναι υπεύθυνο για χιλιάδες θανάτους εάν δεν αναλάβουν δράση τώρα!»

Το tweet της παραπέμπει τους fans σε μια ανάρτηση του «Center for Countering Digital Hate» για την αντιμετώπιση του ψηφιακού μίσους, στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, Imran Ahmed, μίλησε στο BBC News για την αποτυχία μεγάλων εταιρειών κοινωνικών μέσων να αφαιρέσουν την παραπληροφόρηση του κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.



«Η επιστημονική παραπληροφόρηση έχει κοστίσει και θα κοστίσει ζωές. Το Facebook είπε ότι δεν θα επιτρέπεται η διάδοση ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον κορονοϊό και τα εμβόλια. Λοιπόν, πώς συμβαίνουν όλα αυτά ακόμα; Το Facebook θα είναι υπεύθυνο για χιλιάδες θανάτους εάν δεν αναλάβει δράση τώρα!»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved