H Billie Eilish έχασε 100K Followers εξαιτίας αυτού του post

Τι έγινε και οι fans της πάτησαν το unfollow;

Όπως πολλοί stars, έτσι και η Billie Eilish απάντησε σε ερωτήσεις των φανατικών θαυμαστών της μέσα από τα stories της. Τα Q&A της ήρθε να αναστατώσει τους θαυμαστές της και οι απαντήσεις τελικά οδήγησαν 100Κ followers προς την... έξοδο. Τι συνέβη όμως πραγματικά;

Στις ερωτήσεις που έλαβε η Billie απάντησε με μια σειρά φωτογραφιών αφού το challenge ήταν το γνωστό σε όλους πια… «Post A Picture Of». Όλα ξεκίνησαν όταν οι θαυμαστές της της ζήτησαν να δημοσιεύσει τη φωτογραφία που έχει ως οθόνη κλειδώματος στο κινητό της. Η φωτογραφία είχε ένα γυναικείο σώμα, όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική απάντηση που… έδιωξε τους χρήστες από το προφίλ της.

Στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία από κάποια σχέδια ζωγραφικής που έχει κάνει η ίδια, αφού οι θαυμαστές ζήτησαν να δουν κάποια ζωγραφιά για την οποία είναι περήφανη.

Οι ζωγραφιές για τις οποίες η Billie νιώθει περήφανη ήταν κάποια γυμνά σχέδια του σώματός της, τυλιγμένα από φίδια. Λοιπόν, αυτή η απάντηση οδήγησε 100Κ ακόλουθους της στο να πατήσουν το unfollow και αυτό μπέρδεψε ιδιαίτερα την καλλιτέχνιδα. Η αντίδρασή της; Ένα ακόμη insta story το οποίο ήταν ένα post μιας θαυμάστριας που έκρινε την παράλογη αντίδραση των 100Κ followers.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved