Η σταρ του Game of Thrones πούλησε το ονειρικό σπίτι της για 4,6 εκ. δολ.

Ήταν απλά πανέμορφο.

Η αγαπημένη σου ηθοποιός, σταρ του «Game Of Thrones» αποφάσισε να πούλησε το σπίτι της στη Βενετία της Καλιφόρνια, όπως επιβεβαιώνει το PEOPLE, για περισσότερα από 4 εκ. δολάρια. Το σπίτι της ήταν ένα υπέροχο κατάλυμα που είχε όλες τις ανέσεις, όπως φαίνεται όμως ήρθε η ώρα να αλλάξει παραστάσεις.

Ο λόγος για την Emilia Clarke, η οποία είχε κάθε κομφόρ στο σπίτι της, παρόλα αυτά το δίνει σε τιμή… ευκαιρίας, μιας και όλα όσα θα δεις πως υπάρχουν στο σπίτι κοστίζουν τουλάχιστον μια περιουσία.

Το σπίτι των 2.817 τετραγωνικών μέτρων είναι υπερπολυτελές και οι χώροι ανοίγουν μέσω πτυσσόμενων γυάλινων τοιχωμάτων. Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και η πισίνα 30 μέτρων στην κεντρική αυλή. Πρόκειται για ένα απομονωμένο κατάλυμα- κρησφύγετο μιας και σχεδιάστηκε το 2009 για την «προστασία της ιδιωτικής ζωής» των stars.

Τι το super υπάρχει στην κατασκευή του σπιτιού; Μέσα σε όλες τις ανέσεις, υπάρχει μια προσαρμοσμένη κουζίνα με πάγκους... σαπουνόπετρας, μια πλωτή σκάλα, ένας τοίχος από ενσωματωμένες βιβλιοθήκες 15 ποδιών και μια ελιά 80 ετών που σκιάζει το αίθριο.

Σύμφωνα με το Observer, η Clarke αγόρασε το σπίτι για 4,64 εκατομμύρια δολάρια το 2016, κάτι που σημαίνει ότι έχει «ζημιά» περίπου 200.000$ από την πρόσφατη πώληση.

Θέλεις να δεις πώς είναι το σπίτι στο εσωτερικό του; Δες το στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved