Εσύ μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η Emma Watson και ποια η… σωσίας της;

Μόλις βρήκαμε την Emma Watson No2 και σίγουρα δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι ποια.

Ένα πρόσωπο έχει «ξεγελάσει» τις τελευταίες ημέρα τους χρήστες των social media, μιας και η ομοιότητά της με την Emma Watson είναι σχεδόν τρομακτική. Η σωσίας της αγαπημένης ηθοποιού έχει μπερδέψει πολύ κόσμο στο πέρας του χρόνου και όπως φαίνεται πολλές φορές την έχουν δει στο δρόμο και της ζήτησαν αυτόγραφα μιας και την νόμιζαν για… Emma.

Ο λόγος για μια blogger, την Kari Lewis. Η 30χρονη ταλαντούχα blogger δείχνει να απολαμβάνει την ομοιότητα που έχει με την Emma και σαν να μη φτάνουν τα κοινά τους χαρακτηριστικά, αποφάσισε να μπει στο ρόλο της Hermione και όχι μόνο. Καταλαβαίνεις πως μετά από αυτό, είναι αδύνατον να τις ξεχωρίσεις. Άλλωστε, όπως και η ίδια έχει τονίσει είναι μεγάλη θαυμάστρια του Harry Potter, έχει διαβάσει τα βιβλία αλλά έχει δει και την σειρά ταινιών.

Η Lewis εν τω μεταξύ πρέπει να σου πούμε ότι στο Instagram έχει περισσότερους από 32.000 ακόλουθους, ενώ στο Tik- Tok οι followers της ανέρχονται στους 364.4K.

Στη Daily Mail πάντως αποκαλύπτεται πως, ακόμη και η μητέρα της πολλές φορές δεν μπορεί να διακρίνει τις διαφορές σε φωτογραφίες μεταξύ εκείνης και της Emma. H Kari εργάζεται ως βοηθός διδασκαλίας και ντύνεται τακτικά ως Emma Watson σε εκδηλώσεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, κερδίζοντας έτσι ένα επιπλέον εισόδημα. Έχει γίνει γνωστή επίσης από τα videos της στο Cameo.



Δες τις φωτογραφίες της Kari Lewis στη gallery και όχι, αυτή δεν είναι η Emma Watson.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved