Οι fans είναι -ξανά- έξαλλοι με τις D’Amelio και ο λόγος είναι σοβαρός

Τι έκανε τους θαυμαστές να βγουν εκτός εαυτού;

Για ακόμα μια φορά, οι αδερφές D’Amelio βρίσκονται στο στόχαστρο των θαυμαστών τους και, εδώ που τα λέμε, δεν είναι κανένα σχόλιο παράλογο. Μετά από το video που έκανε έξαλλους όλους τους ακόλουθούς τους και τους παρότρυνε να πατήσουν το unfollow, έρχεται η κατακραυγή στα social media. Ο λόγος; Τα posts που ανέβασαν εν μέσω καραντίνας και εξηγούμαστε αμέσως!

Τα αστέρια του Tik-Tok αποφάσισαν να κάνουν μια… εξόρμηση και οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media πυροδότησαν τα αρνητικά σχόλια. Αφορμή βέβαια, τόσο των φωτογραφιών όσο και των σχολίων στάθηκε το ταξίδι των D’Amelios, αλλά και άλλων Tik-Tokers στην Καραϊβική. Το timing των διακοπών ήταν εντελώς άστοχο αφού εν μέσω κορονοϊού απαγορεύονται οι μετακινήσεις και πρέπει όλες οι κινήσεις μας να είναι συγκεκριμένες.

Λοιπόν, όλα ξεκίνησαν όταν Charli και Dixie D'Amelio, Noah Beck, Chase Hudson, Madi Monroe και Bryan τράβηξαν μια φωτογραφία στις Μπαχάμες. Η Madi Monroe δημοσίευσε επίσης πολλές φωτογραφίες της από ένα ιδιωτικό τζετ με τους παραπάνω και έτσι καταλαβαίνεις πως όλοι οι fans πήραν θέση.



Τα tweets πήραν φωτιά και πολλοί από αυτούς έγραψαν ότι είναι ανεύθυνοι και ότι δεν μπορούν να λένε στους θαυμαστές τους να μείνουν στο σπίτι λόγω κορονοϊού και εκείνοι να ταξιδεύουν εν μέσω μιας πανδημίας.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς influencers σαν εσάς αποφάσισαν πως ένα ταξίδι στις Μπαχάμες είναι καλή ιδέα εν μέσω πανδημίας. Είμαι απογοητευμένη. Υποτίθεται θα έπρεπε να είστε τα καλά παραδείγματα» έγραψε μια άλλη θαυμάστρια.

«Δεν έχει σημασία αν είχαν αρνητικά test ή αν φορούν μάσκες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλασάρουν τα ταξίδια εν μέσω πανδημίας κάτι που δεν είναι ok»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved