Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Kylie Jenner που δεν περίμενες να δεις

Οι followers της τη ζήτησαν και εκείνη τους την έδωσε.

Το Instagram είναι ένας χώρος στον οποίο βλέπουμε κάθε λογής φωτογραφίες. Είναι φορές που προσπαθούμε να σκεφτούμε πότε έγινε το μεγάλο «μπαμ» και πλέον όλοι το χρησιμοποιούν μετά μανίας. Αναμενόμενα, λοιπόν, έχουμε δει κατά καιρούς χιλιάδες φωτογραφίες που είτε μπορεί να συνδέονται με τον προσωπικό λογαριασμό φιλικών μας προσώπων είτε με αυτούς των celebrities.

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που δε χρειάζεται συστάσεις. Η μικρή των KarJenners έχει καταφέρει να είναι τα τελευταία χρόνια ίσως το πιο επιτυχημένο μέλος της οικογένειας. Σκέψου ότι τη στιγμή που μιλάμε ο λογαριασμός της στο Insta έχει ξεπεράσει τους 200 εκατομμύρια followers.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν είναι ότι πέφτουμε κι από τα σύννεφα όταν η Kylie αποφασίζει να κάνει κάποια ανάρτηση στο προφίλ της. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, στα πλαίσια των απαντήσεων στα αιτήματα των ακόλουθών της, έκανε story μία αδημοσίευτη φωτογραφία της από την περίοδο που είχε μακριά, ξανθά μαλλιά. Οπτικά είναι σαφώς κουνημένη, οπότε λογικό που δεν την ανέβασε, ωστόσο, μπορείς να τη δεις στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved