Ariana Grande- Dalton Gomez: Έκαναν την πιο γενναιόδωρη πράξη των εορτών

Εκπληρώνουν ευχές παιδιών που βρίσκονται στο νοσοκομείο και συγκινούν.

Η Ariana Grande και ο αρραβωνιαστικός της Dalton Gomez μοιράζουν αγάπη και σίγουρα θα σε συγκινήσουν με την γενναιόδωρη κίνησή τους. Οι γιορτές είναι η ιδανική περίοδος για να προσφέρεις σε εκείνους που το έχουν ανάγκη και η Ariana αυτές τις ημέρες δίνει το καλό παράδειγμα που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε!

Dalton και Ariana αποφάσισαν να εκπληρώσουν τις ευχές των παιδιών που βρίσκονται στο νοσοκομείο UCLA Mattel. Η Ariana και ο Dalton λοιπόν έγιναν ο Άγιος Βασίλης που περίμεναν τα παιδιά και τους διάλεξαν τα δώρα που υπήρχαν στην λίστα ευχών τους.

Για κάθε παιδί ξεχωριστά η τραγουδίστρια επέλεξε δώρα και τα έστειλε στα παραρτήματα του νοσοκομείου στην Santa Monica, την California αλλά και στο Westwood.

Στο προφίλ του Instagram UCLAMCH ανέβηκαν φωτογραφίες με τα παιδιά που ανοίγουν τα δώρα τους και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι κινήσεις είναι άξιες συγχαρητηρίων!

https://www.instagram.com/p/CJLGGuHh_ki/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του Billboard η διευθύντρια του προγράμματος «Chase Child Life» στο UCLA Mattel Children's Hospital, Kelli Carroll δήλωσε: «Τα παιδιά έχουν ενθουσιαστεί, κυρίως οι θαυμαστές της Ariana Grande. Είμαστε ευγνώμονες για όλους όσους έχουν δωρίσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες συμπεριλαμβανομένης και της Ariana Grande, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών του νοσοκομείου. Αυτή η πανδημία μπορεί να έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε αλλά προσπαθούμε για την ανακούφιση του άγχους της νοσηλείας των παιδιών.»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved