Billie Eilish: Ο λόγος που βγήκε εκτός εαυτού και απείλησε τους fans της

Η απάντησή της σίγουρα τους σόκαρε.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα μπουν στη διαδικασία να σχολιάσουν κάθε τι που βγαίνει προς τα έξω στα social media. Εκείνοι που επηρεάζονται ιδιαίτερα είναι σίγουρα oι διάσημοι stars, είτε από το χώρο του κινηματογράφου, είτε της μουσικής. Μέσα σε αυτούς είναι και η Billie Eilish η οποία μάλιστα έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των… haters.

Αυτή τη φορά η υπομονή της καλλιτέχνιδας φαίνεται να εξαντλήθηκε και μάλιστα πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Μέσα από μια ένα video στα insta stories της μίλησε σε όλους όσους σχολιάζουν την εμφάνισή της και αυτό πρέπει να το ακούσεις.

Η προσοχή όλων έχει πέσει το τελευταίο διάστημα στα μαλλιά της Billie, μιας και το χρώμα τους είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής, βέβαια σε αυτό το σημείο πρέπει να παραδεχθείς πως έχει γίνει trend και μάλιστα πολλά κορίτσια αγαπούν το hairstyle της.

Αυτό που έβγαλε από τα ρούχα της την τραγουδίστρια λοιπόν καταλαβαίνεις πως ήταν τα σχόλια για τα μαλλιά της και μάλιστα τους απείλησε. «Σταματήστε να “σπάτε” πλάκα με εμένα. Ήμαρτον, σας ετοιμάζω νέο album. Δεν θα το κυκλοφορήσω αν συνεχίσετε να με κοροϊδεύετε για τα μαλλιά μου. Σταματήστε!» είπε η Billie στο video της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved