Star του Riverdale αρραβωνιάστηκε και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη

Είδαμε το δαχτυλίδι!

Ακόμη ένας αρραβώνας πραγματοποιήθηκε και αυτή τη φορά αφορά star της αγαπημένης σου σειράς «Riverdale». Τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να μαθευτούν και πρέπει να σου πούμε πως οι θαυμαστές, τόσο της σειράς, όσο και του προσώπου που αποφάσισε να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα, είναι ενθουσιασμένοι.

Η ανακοίνωση ήρθε από τα social media και πρέπει να παραδεχτούμε πως αυτό το ζευγάρι είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Περνούν εξαιρετικά μαζί, είναι ερωτευμένοι και αυτό βγαίνει σίγουρα προς τα έξω!

Ο 28χρονος ηθοποιός, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους τον αρραβώνα μέσα από μια φωτογραφία. Όσο αγαπημένοι κι αν είναι, ακόμη υπάρχει ένα μυστήριο πίσω από αυτή τη σχέση μιας και το όνομα της κοπέλας παραμένει άγνωστο. Το μόνο που ξέρουμε και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως είναι πανέμορφη!

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός, το μονόπετρο στο χέρι της αγαπημένης του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Πολλοί διάσημοι φίλοι του ευχήθηκαν με τα πιο όμορφα λόγια και πράγματι, ο Casey Cott, γνωστός και ως… Kevin Keller, διανύει την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής του.



Δες στη gallery τη φωτογραφία την οποία ανέβασε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved