Shawn Mendes: Μόλις απάντησε στην ερώτηση του Bieber «Ποιος είναι ο Mendes;»

Τι έχει συμβεί και ποιο είναι το Background της σχέσης τους;

Ακούγοντας από τον Justin Bieber την ερώτηση «Ποιος είναι ο Shawn Mendes;» σίγουρα κάτι μοιάζει παράξενο. Τα αγόρια πρόσφατα συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα από τα κορυφαία κομμάτια που ακούγονται αυτή τη στιγμή, το «Monster», επομένως, κάτι πρέπει να σου εξηγήσουμε καλύτερα.

Και οι δύο καλλιτέχνες είναι αυτοδημιούργητοι, ξεκίνησαν με μια κιθάρα καταλαβαίνεις λοιπόν, τα κοινά τους είναι περισσότερα από τις διαφορές τους, ακόμη κι αν υπήρξε στο παρελθόν η φήμη μιας ανεξήγητης κόντρας.

Όλα ξεκίνησαν κάποια χρόνια πριν, το 2015, όταν ο Shawn δημοσίευε διάφορα covers στο Vine που είχε αγαπήσει ο κόσμος .



Την ίδια περίοδο, ο Justin ήταν ήδη γνωστός και αγαπητός. Λοιπόν, ερωτήθηκε τότε ποια η γνώμη του για τον Shawn και εκείνος με το χέρι στην καρδιά απάντησε πως… δεν τον γνωρίζει. Μπορεί αυτό να ακούγεται κάπως στα αυτιά μας, όπως όλα δείχνουν όμως ήταν η αλήθεια.

Αν και ο Shawn ήταν fan του Justin, φάνηκε πως τότε είχε βάλει στόχο να του συστηθεί επισήμως. Όπως αναφέρει το buzzfeed, σε συνέντευξή του στο BBC είχε απαντήσει για τον Justin πως ενδεχομένως να μην τον γνωρίζει αλλά πρέπει να τον μάθει.

Και μιας και το κουβάρι του… τότε ξεμπλέχτηκε, τώρα ο Shawn ήρθε να απαντήσει αν όντως υπήρξε τότε κόντρα μεταξύ των αγοριών ή όχι. Στο GQ ο Shawn είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ και ο Justin δεν υπήρξαμε ποτέ εχθροί, απλά δεν υπήρξαμε φίλοι. Δεν μιλούσαμε με μηνύματα μα ούτε είχαμε στενές φιλικές σχέσεις οπότε αυτό ίσως να είναι κάτι που ο κόσμος μετέφρασε διαφορετικά.» Όσο για την ατάκα του Justin «Ποιος είναι ο Shawn;» απάντησε ξανά πως ενδεχομένως να μην τον γνώρισε, παρόλα αυτά ακόμη κι αν τον γνώριζε θα το έλεγε για να τον… πικάρει.

«Πραγματικά τον αγαπώ, είναι τόσο γλυκός, δίνει πάντα γενναιόδωρα τις συμβουλές και την ενέργειά του. Είναι καλός φίλος.» συνέχισε ο Shawn.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved