Η Ariana Grande έγινε κόμικς και πρέπει να δεις τις φωτογραφίες

Κάπως λατρέψαμε τον δημιουργό.

Η Ariana Grande είναι ένα κορίτσι που «παίζει» παντού τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι και παράλογο αν το καλοσκεφτείς. Άρχισε την καριέρα της στο nickelodeon ως ηθοποιός, η σειρά πήγε εξαιρετικά και στη συνέχεια έγινε και τραγουδίστρια κυκλοφορώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχουν υπάρξει ποτέ.

Η τραγουδίστρια είναι ό,τι ακριβώς θέλει να βλέπει ο κόσμος. Γλυκιά, καλοσυνάτη, ταλαντούχα, μία σωστή star εφ’ όλης της ύλης που λατρεύουμε να παρακολουθούμε. Λογικό, λοιπόν, με τέτοιο vibe που υπάρχει γύρω της να φτάσουμε και στα κόμικς. Τι εννοούμε.

Πρόσφατα, στον λογαριασμό της στο Instagram η Ariana έκανε μία ανάρτηση που περιλάμβανε μία σειρά από φωτογραφίες κόμικς με την ίδια πρωταγωνίστρια. Μαζί της ήταν και το σκυλάκι της που έχει ονομάσει Toulouse και έχει εξελιχθεί σε μασκότ κάθε εμφάνισής της. Στα συγκεκριμένα κόμικς φαίνεται ότι η ηρωίδα της έχει κάποιου είδους διαπλανητική περιπέτεια και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CI58bXAl5Vh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το ταλέντο του δημιουργού δεν είναι προς διαπραγμάτευση και ομολογουμένως ζηλέψαμε κι εμείς λίγο. Το πόσο θαυμάζουμε την σκιτσογραφία, άλλωστε, το ξέρεις. Θυμήσου και τη συνέντευξη με τον εικονογράφο του Edgar Allan Poe.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved