5 πράγματα που δεν ήξερες για τη σταρ του Emily In Paris, Lily Collins

Η σταρ που μας έχει κερδίσει.

Η Lily Collins είναι μία ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα. Σίγουρα θα έχεις δει μέχρι σήμερα τη σειρά Emily In Paris. Έστρεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της γιατί κατάφερε να απογειώσει αυτήν τη νέα εκδοχή του Sex and the City και το fashion icon – πρωταγωνίστριά της. Η ίδια είναι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι, γλυκό, που έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο φαν κλαμπ. Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να αναζητήσουμε facts που πιθανώς δε γνώριζες για τη διάσημη ηθοποιό.



  1. Ο μπαμπάς της είναι ο Phil Collins, διάσημος drummer, τραγουδιστής και παραγωγός των 1980s, ενώ η μαμά της είναι ηθοποιός.

  2. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και είχε μία τακτική στήλη στο Βρετανικό Elle Girl. Το 2017, μάλιστα, έγραψε και ένα βιβλίο με όνομα Unfiltered: No Regrets, No Shame, Just Me.

  3. Ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία, έχοντας συνεργαστεί με διάφορες οργανισμούς, όπως η Unicef.

  4. Είναι πολύ ένθερμη φαν των Harry Potter και της J.K.Rowling. Αγαπάει, βέβαια, και το Pride and Prejudice της Jane Austin.

  5. Είναι αρραβωνιασμένη με τον παραγωγό και σεναριογράγο Charles Malcolm McDowell, γνωστό για την ταινία The One I Love.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved