Η JLo έφερε το νέο χορευτικό challenge που πρέπει να το δοκιμάσεις ASAP

Τι λες, θα το δοκιμάσεις;

Για ακόμη μια φορά η Jennifer Lopez απέδειξε ότι «ρίχνει» πολλά νέα pop icons. Το νέο video που ανέβασε έχει γίνει viral και δεν είναι άλλο από ένα χορευτικό challenge. Η Νο1 Pop Star ξεσήκωσε το Instagram και μάλιστα τα likes στο post της έχουν αγγίξει το θεό.

Το νέο challenge λοιπόν έχει τίτλο #Inthemorningchallenge. Βέβαια το video της διαφέρει κατά πολύ με όλα όσα έχεις δει και ακολουθεί κατά κάποιο τρόπο τις καθημερινές συνήθειες μας εν μέσω καραντίνας.

Σε δύο διαφορετικά πλάνα η Jennifer ακολουθεί μια εντυπωσιακή χορογραφία, αφορμή φυσικά είναι το νέο της single «In The Morning». Στο ένα πλάνο η τραγουδίστρια εμφανίζεται με ένα υπέροχο σύνολο, έτοιμη για έξοδο, ενώ στο δεύτερο πλάνο φαίνεται να φορά τις αγαπημένες της πιτζάμες.

Η χορογραφία της είναι αρκετά εύκολη και σίγουρα μπορείς να την αντιγράψεις, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της. Πάντως να ξέρεις, το video της έχει ξεπεράσει τα 10 εκ. likes στο Instagram. Μήπως ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τα βήματά της και να κάνεις το challenge #Inthemorningchallenge της Jennifer Lopez;

https://www.instagram.com/p/CIuIKqwpre5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved