Η 22χρονη κόρη του Steve Jobs είναι μία κούκλα και μόλις έγινε μοντέλο

Το κορίτσι είναι πανέμορφο και η λίστα με τα πράγματα που ασχολείται είναι μεγάλη.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε όλο και περισσότερο για τους απογόνους διάσημων προσωπικοτήτων που βρίσκουν κάποιον τρόπο να απασχολήσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Λογικό, θα μας πεις, όταν έχεις πολύ διάσημους γονείς, τα Μέσα να έχουν τον νου τους και σε σένα, αλλά μερικά από αυτά τα παιδιά βρίσκουν τον τρόπο τους να χαράζουν τη δική τους πορεία, ξεφεύγοντας από το απλό όνομα της μαμάς ή του μπαμπά.

Θυμάσαι τον ιδρυτή της Apple, Steve Jobs; Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο γνωστά τεχνολογικά προϊόντα και που το 2011 έχασε τη ζωή του. Η κόρη του, Eve, είναι τώρα 22 ετών και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Stanford. Όμως, όπως όλα δείχνουν, δε θέλει να κάνει μόνο αυτό, αφού το modeling ανήκει στις αγάπες της.

Η Eve μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram την καμπάνια της για την Glossier μέσω μία ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/CITn6A-Fz7o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι το νεαρό, ταλαντούχο κορίτσι ασχολείται και με την ιππασία και, μάλιστα, έχει καταταχθεί στην 5η θέση του κόσμου στις ηλικίες κάτω των 25.

Η Eve είναι το νεότερο παιδί του Jobs και της Laurene Powell και, αν κρίνουμε από αυτά που βλέπουμε μέχρι στιγμής, πρόκειται για ένα κορίτσι που θέλει να κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του. Ίσως να πήρε και από τον μπαμπά της.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved