8 φωτογραφίες της Λάουρα Νάργες που ξεπέρασαν τα 30 χιλιάδες likes

Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακές.

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι που πλέον έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό με την παρουσία του. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση με το τηλεοπτικό σόου So You Think You Can Dance και έκτοτε είναι η νεαρή, όμορφη και γλυκιά κοπέλα που όλοι συμπαθούν και θέλουν να βλέπουν στην τηλεόραση. Η συμμετοχή της στο Survivor, πάντως, σίγουρα βοήθησε ακόμα περισσότερο στην ανάδειξή της.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η παρουσιάστρια διατηρεί και έναν εξαιρετικά επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram που μετράει τη στιγμή που μιλάμε σχεδόν 400 χιλιάδες followers. Οι φωτογραφίες της είναι τουλάχιστον εκπληκτικές και στα πρότυπα αυτού που ονομάζουμε Instagrammable.




Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω είναι μία βόλτα στον λογαριασμό της. Η κάθε της ανάρτηση μετράει δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια που σημειώνουν πόσο όμορφη και αξιολάτρευτη είναι.

Εμείς, λοιπόν, είπαμε να συγκεντρώσουμε στην παρακάτω gallery 8 από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της που έχουν πάνω από 30 χιλιάδες likes. Μόλις τις δεις, δεν είναι και ότι θα απορήσεις κιόλας με το αποτέλεσμα. Το κοινό της δείχνει την αγάπη του χωρίς δεύτερη σκέψη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved