Αυτός είναι ο λόγος που ο Daniel Radcliffe δεν έκανε ποτέ social media

Ίσως δεν περίμενες αυτήν τη δήλωση.

Ο Daniel Radcliffe έγινε το παιδί του κινηματογράφου που όλοι λάτρεψαν και θέλησαν να βλέπουν διαρκώς στη μεγάλη οθόνη. Γιατί; Γιατί πολύ απλά ήταν, είναι και θα είναι ο Harry Potter. Ένας μάγος που φοιτούσε στο Hogwarts και έκανε τη ζωή που μάλλον όλοι θέλαμε στην ηλικία του. Ναι, ok, έπρεπε να αντιμετωπίσει και τον Voldemort στην πορεία, αλλά κατάλαβες.

Ο ίδιος, όμως, δεν έκανε ποτέ social media, σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς τόσο γενικά στον κινηματογράφο όσο και στο franchise του. Και, αν αναρωτιέσαι γιατί συνέβη αυτό, ο ίδιος μίλησε στο First We Feast / Hot Ones στο YouTube και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αυτό συνέβη.




«Θα ήθελα πολύ να πω ότι υπάρχει κάποιος διανοούμενος λόγος μετά από μεγάλη σκέψη για αυτό, γιατί σκέφτηκα να κάνω ένα Twitter κάποια στιγμή και ξέρω 100% ότι, αν το έκανα, θα σκεφτόσασταν όλοι ιστορίες για ‘τον Daniel Radcliffe που μάχεται τυχαίους ανθρώπους στο Twitter’. Όταν ήμουν νεότερος, όχι πια δόξα Τω Θεώ, συνήθιζα να ψάχνω σχόλια για εμένα στο Internet και να διαβάζω τέτοιες βλακείες. Είναι ένα παράλογο και κακό πράγμα να το κάνω στον εαυτό μου και το Twitter και όλα τα συναφή μοιάζουν σαν μία επέκταση αυτού. Εκτός κι αν πήγαινα να διαβάσω καλά πράγματα για τον εαυτό μου, που επίσης μοιάζει ως ένα άλλο μη υγιές πράγμα να κάνω. Εκτός από αυτό, ειλικρινά δε νιώθω ότι είμαι νοητικά αρκετά δυνατός, αλλά, αυτήν τη στιγμή, είμαι κάπως ok με αυτό»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved