Είδαμε την Hailey Bieber αμακιγιάριστη και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

Σε αυτή τη φωτογραφία η Hailey είναι αγνώριστη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στα social media έχουν ανέβει φωτογραφίες στις οποίες γνωστές γυναίκες της showbiz είναι… αγνώριστες. Φυσικά αυτό συμβαίνει λόγω του μακιγιάζ τους, το make-up άλλωστε ξέρεις πολύ καλά πως μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτή τη φορά την «πάτησε» η αγαπημένη του Justin Bieber, Hailey.

Για την ακρίβεια, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει την Hailey χωρίς μακιγιάζ οπότε ίσως να φταίει η φωτογραφία που μοιάζει κάπως… κουρασμένη, όπως και να έχει όμως, αυτό το post δεν ήταν καθόλου καλή επιλογή.

Ο Justin, έχει κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενος μιας και περνά μια άκρως δημιουργική περίοδο στη ζωή του και φυσικά στο πλευρό του έχει την αγαπημένη του σύζυγο. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος αυτής της δημοσίευσης, ήθελε σίγουρα να μας δείξει πόσο ερωτευμένος και χαρούμενος νιώθει στην αγκαλιά της Hailey.

Πάντως παιδιά, αν είχατε βγάλει πολλές selfies μέχρι να ανεβάσετε αυτή, η δική μας η ταπεινή γνώμη είναι να ξανακοιτάξετε τις υπόλοιπες. Σίγουρα αυτή η φωτογραφία δεν κολακεύει καθόλου το μοντέλο που βρίσκεται στο πλάι σου Justin.

Δες τη φωτογραφία στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved