Justin & Hailey Bieber βρίσκονται στο μέρος που όλοι ευχόμαστε να ήμασταν

Η φωτογραφία θα σε κάνει να νοσταλγήσεις.

Τα ζευγάρια του Hollywood έχουν τον τρόπο τους να μας εντυπωσιάζουν. Το καθένα από αυτά έχει τις ιδιαιτερότητές του και με αυτές είναι που κερδίζει το κοινό που παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο Justin και η Hailey Bieber είναι ένα από τα celebrity couples που ο κόσμος λατρεύει και δεν είναι να απορείς.

Εκείνος είναι ένας τραγουδιστής που χρόνια τώρα είναι Νο1 σε επιτυχίες. Η σχέση του με τη Selena Gomez αποτέλεσε άλλον έναν λόγο ώστε να βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο. Όσο για τη Hailey, είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο, με αναλογίες που «ζαλίζουν» και μία πολύ γλυκιά και «ζεστή» προσωπικότητα. Είναι επόμενο, λοιπόν, να υπάρχει ενδιαφέρον στα της σχέσης τους.




Οι λογαριασμοί τους στο Instagram, βέβαια, περιλαμβάνουν πολλές φωτογραφίες που απαθανατίζουν και τους δύο μαζί. Μπορεί απλά να ποζάρουν, να φιλιούνται ή να αγκαλιάζονται σε κάθε πιθανό προορισμό. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό το τελευταίο είναι που μας ενδιαφέρει.

Η Hailey ανέβασε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του Justin με μαγιό, δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι προφανώς βρίσκονται σε κάποια παραλία και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δες τη στην παρακάτω gallery.

P.S. Ζηλέψαμε λίγο και δε θα το κρύψουμε. Να ήμασταν τώρα σε μία παραλία…

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved