Μία διάσημη σταρ στηρίζει την Olivia Jade μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε

Όλος ο πλανήτης μιλούσε για αυτό που συνέβη.

Σίγουρα θυμάσαι το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Αμερική όταν αποκαλύφθηκε ότι πλούσιοι γονείς παιδιών που είχαν κάνει αίτηση σε Πανεπιστήμια μεταξύ του 2011 και του 2018 είχαν δωροδοκήσει ώστε να γίνουν οι απόγονοί τους δεκτοί. Μέσα σε αυτά τα ονόματα βρέθηκαν και οικογένειες celebrities, οι οποίες σόκαραν την κοινή γνώμη με αυτό που αποφάσισαν να κάνουν.

Η Olivia Jade, για παράδειγμα, είναι ένα πολύ διάσημο όνομα σε αυτήν την υπόθεση. Με το που έγιναν οι αποκαλύψεις, για ένα διάστημα εξαφανίστηκε από τα Μέσα και τους τελευταίους μήνες έχει κάνει κάποιες προσπάθειες να επανέλθει. Για την επάνοδό της, φυσικά, στηρίζεται στη βοήθεια των αγαπημένων της ανθρώπων και ένας από τους πιο σημαντικούς σε αυτήν τη φάση είναι η Kendall Jenner.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στις KarJenners μίλησε στο HollywoodLife για τη σχέση τους:

«Η Olivia είναι κοντά με την Kendall και την Kylie και το γκρουπ των φίλων τους για κάποιον καιρό τώρα. Αλλά η Kendall έχει πραγματικά κάνει πολλά για την Olivia και είναι εδώ για εκείνη όσο οι γονείς της είναι μακριά -εκτίουν ποινή φυλάκισης λόγω του σκανδάλου-. Η Kendall είναι τόσο γλυκιά και τόσο συμπονετική, που απλά θέλει να στηρίξει την Olivia με όποιον τρόπο μπορεί»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved