Dua Lipa: Αποκάλυψε τι θα κάνει τα Χριστούγεννα και ταυτιστήκαμε

Κι όμως αυτά θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα.

Φέτος, είναι τα πρώτα Χριστούγεννα στα οποία δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε έξω, να φορέσουμε τα καλά μας και να κάνουμε ρεβεγιόν με όλους τους φίλους και την οικογένειά μας. Ο κορονοϊός είναι εδώ επομένως καταλαβαίνεις ότι όσα είχαμε μάθει πρέπει να τα ξεχάσουμε.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος είναι για λίγους και καλούς! Η μαγεία των εορτών θα είναι και πάλι εδώ, μόνο που θα βρίσκεται στο σπίτι. Πολλοί είναι οι celebs που μοιράζονται τα άγχη τους όσον αφορά την απομόνωση στο σπίτι αλλά και τις γιορτινές ημέρες και μια από αυτές είναι και η Dua Lipa. Κι όμως, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, η Dua αποκάλυψε τι θα κάνει τα Χριστούγεννα και όχι μόνο θα ταυτιστείς μαζί της, θα απορήσεις κιόλας που βρίσκει τόση αισιοδοξία.

Σε ένα αποκλειστικό clip από το PEOPLE, η Dua Lipa μιλά για την επερχόμενη virtual εμφάνισή της στο iHeartRadio Jingle Ball Presented και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα σχέδια της για τις γιορτινές ημέρες. Όπως αναγράφεται και στο επίσημο site του PEOPLE η Dua Lipa είπε: «Ένα πράγμα ξέρω! Θα είμαι στον καναπέ με το αγόρι μου και το κατοικίδιό μας βλέποντας Χριστουγεννιάτικες ταινίες και δεν θα κάνουμε τίποτα απολύτως.»

Αυτά είναι τα σχέδια της τραγουδίστριας και όπως φαίνεται το πρόγραμμα έχει ταινίες, αγκαλιές με το αγόρι της Anwar Hadid και χουχούλιασμα! Πάντως, πρέπει να μάθεις ότι δηλώνει εξαιρετικά ενθουσιασμένη! Εσύ τελικά τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα;

Διάβασε επίσης: XLerate your confidence: Πώς η αυτοπεποίθηση σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved