Ariana Grande: Το πανάκριβο δώρο για την κόρη της Katy Perry

Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα απλό, συμβολικό δωράκι.

Ξέρεις πολύ καλά ότι η Ariana Grande και η Katy Perry έχουν μια αρκετά καλή σχέση που τους επιτρέπει να έχουν μια στοιχειώδη οικειότητα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει stories διάσημων στα οποία να αλληλοεπιδρούν με celebs φίλους τους και αυτή τη φορά η Katy Perry έκανε ακριβώς αυτό.

Η Katy Perry διανύει μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της μιας και έχει φέρει στη ζωή μια πανέμορφη κόρη, την Daisy. Εκείνη και ο Orlando είναι σίγουρα οι πιο ευτυχισμένοι γονείς στον κόσμο αυτή τη στιγμή και η Ariana Grande φρόντισε να τους δώσει μερικά χαμόγελα ακόμη.

Διάβασε επίσης: Πώς θα αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις στον κόσμο του dating

Με ένα insta story της η Katy έδειξε ένα ολόσωμο λευκό μπουφάν στο μέγεθος της μικρής της κόρης και φυσικά το πακέτο συνοδεύονταν από μια κάρτα. Στην κάρτα αυτή υπάρχουν ευχές και μπόλικη αγάπη. Φυσικά η υπογραφή έχει το όνομα της φίλης της Ariana Grande.

Εν τω μεταξύ, το μπουφανάκι αυτό θα κόστισε σίγουρα μια περιουσία, αφού δεν πρόκειται για μια τυχαία μάρκα, αλλά για ένα κομμάτι από την GIVENCHY collection. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κομμάτι από την παιδική κολεξιόν, με ιδιαίτερο design, καλτσάκια και γαντάκια στο ίδιο ύφασμα με το μπουφάν και κοστίζει μόλις... 500$. Σίγουρα για ένα τόσο δα ύφασμα είναι κάπως υπερβολική η τιμή του αλλά Ariana είναι αυτή. Λοιπόν, θα ήθελες και εσύ να ήταν φίλη σου;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved