10 φωτογραφίες του Justin Bieber που ξεπέρασαν τα δύο εκατομμύρια likes

Το ξέρουμε ότι όλοι λατρεύουν τον τραγουδιστή και αυτές είναι μερικές αποδείξεις.

Χρόνια τώρα ο Justin Bieber αποτελεί το Νο1 θέμα συζήτησης στην παγκόσμια showbiz. Όταν ήταν μικρός, ασχολούμασταν με τα βίντεο που έκανε στο YouTube. Η φωνή του ήταν σίγουρα ένα από τα πράγματα που ξεχωρίσαμε, ακόμα και με μερικά δευτερόλεπτα ακούσματος. Φυσικά, βέβαια, δε μιλάμε για το πιο good boy του Hollywood. Μάλλον το αντίθετο. Η συμπεριφορά του έχει απασχολήσει επανειλημμένως τα Μέσα που χάρη σε αυτόν συγκέντρωναν όλο του κοινό πάνω τους.

Στη συνέχεια, ήρθε η σχέση του με τη Selena Gomez. Ακριβώς επειδή δεν μπορείς να πεις ότι ήταν και η πιο εύκολη σχέση -είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς- κάθε τρεις και λίγο εμφανιζόταν ένα διαφορετικό νέο που απασχολούσε την επικαιρότητα.

Έπειτα, ήρθε η σχέση του με τη Hailey, η οποία πήγε τόσο καλά που κατέληξε στον γάμο τους και σε μία κοινή ζωή που συνεχίζεται ακόμη με τον καλύτερο τρόπο.




Ο λογαριασμός του στο Instagram περιλαμβάνει πληθώρα φωτογραφιών με κάθε είδους περιεχόμενο. Μπορεί αυτές να είναι selfies, κοινές λήψεις με τη Hailey, επαγγελματικά του βήματα, στήριξη σε άλλους ανθρώπους. Όπως μπορείς να καταλάβεις, αυτές κρατούν το κοινό του ενήμερο κι εκείνο ανταποδίδει την αγάπη του με likes και σχόλια.

Σήμερα, λοιπόν, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε 10 φωτογραφίες του Justin Bieber που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια likes και θα τις βρεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved