Camila Cabello – Shawn Mendes: Μία ατάκα «πρόδωσε» το μέλλον της σχέσης τους

Ok, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα νέα ότι η Camila Cabello και ο Shawn Mendes είναι ζευγάρι. Μέχρι τότε, οι δυο τους δήλωναν πολύ καλοί φίλοι και η τραγουδίστρια ήταν μαζί με τον relationship coach Μatthew Hassey. Από τη στιγμή που αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη σχέση τους σε πιο ερωτικό επίπεδο, όμως, συνειδητοποιήσαν ότι όλο αυτό ένιωθε πολύ σωστό. Παρά τις όποιες φημολογίες περί χωρισμού από το καλοκαίρι του 2019, το ζευγάρι είναι σήμερα καλύτερα από ποτέ και μάθαμε κάτι που μάλλον πάει τη σχέση τους παρακάτω.

Ο Mendes έδωσε συνέντευξη στο Zach Sang Show στις 5 Δεκεμβρίου, στην οποία μίλησε για τη σχέση του με την Camila. Εξομολογήθηκε ότι τη νιώθει τόσο κοντά του που αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει τα πάντα μαζί της. «Είναι σαν μία πραγματικός σύντροφος, μία σύντροφος στο «έγκλημα», έχεις κάποιον να μοιράζεσαι κάθε ιδέα»




Αυτό που μας έβαλε, βέβαια, σε υποψίες είναι ότι ο Shawn αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς του, Manuel Mendes, συμπαθεί πάρα πολύ την Camila και την αποκαλεί «νύφη» του. «Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν είναι σίγουρος για πράγματα, αλλά πάντα θα με πειράξει και θα πει ‘Τι κάνει η νύφη μου;’».

Όταν, δε, ερωτήθηκε για την πιθανότητα ενός γάμου, εκείνος απάντησε: «Ναι, εννοείται, πιστεύω για μένα πηγαίνει κάπως έτσι. Όταν δε θέλω να μιλήσω για πράγματα, τότε τσεκάρω λίγο και δεν ξέρω, πιστεύω ότι, όταν ξέρεις, ξέρεις»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved