Κούκλοι ηθοποιοί του Game of Thrones ήταν ζευγάρι στην πραγματική ζωή

Φημολογείται, μάλιστα, ότι η σχέση τους συνεχίζεται.

Το Game of Thrones ήταν η αγαπημένη μας σειρά για πάρα πολλά χρόνια. Ακόμη θυμάμαι πόσο ανυπομονούσα να δω το κάθε επεισόδιο. Είχα ψάξει τα πάντα για τους χαρακτήρες, έκανα από ένα σημείο και μετά δικές μου αναλύσεις και υποθέσεις και τέλος πάντων όλο το universe αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας, όταν οι σεζόν έφταναν στις οθόνες μας.

Οι ηθοποιοί, βέβαια, περνάνε πάρα πολλές ώρες μαζί στα γυρίσματα. Αυτό σημαίνει ότι ενίοτε μπορεί να αναπτύξουν και πιο προσωπικές σχέσεις, φιλικές ή ερωτικές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εμείς αναφερόμαστε σε δύο πολύ όμορφα παιδιά της σειράς που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ζευγάρι στην πραγματική ζωή.




Ο λόγος για τον Tommen Baratheon -Dean-Charles Chapman- και τη Myrcella Baratheon -Nell Tiger Free-. Στη σειρά υποδύονταν τα αδέρφια και παιδιά της Cersei Lannister, όμως, στην πραγματικότητα φαίνεται να τα βρήκαν και φημολογείται ότι είναι ακόμη μαζί.

Εμάς, πάντως, μας φαίνονται πολύ ταιριαστοί και οπτικά και σε χαρακτήρες -όσο τους έχουμε δει-. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πανέμορφοι και οι δύο.

Άντε να δούμε τι θα γίνει και με το prequel του Game of Thrones, House of Dragon.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved