5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Chris Hemsworth

Τον λατρεύουμε και, μετά από αυτά, ίσως λίγο περισσότερο.

5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Chris Hemsworth

Τα τελευταία χρόνια, ο Chris Hemsworth είναι ένα από τα παιδιά που απολαμβάνουμε στα blockbuster της Marvel. Είναι ταλαντούχος, ωραίος και με μία αίσθηση του χιούμορ που σε κάνει να περνάς πολύ καλά με την παρέα του. Ο ίδιος δε διστάζει να τρολάρει τόσο τους φίλους του όσο και τον εαυτό του, γι’ αυτό και δε χορταίνουμε να τον βλέπουμε. Και, επειδή προμηνύεται ότι θα τον βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμη, αναζητήσαμε πράγματα που λογικά δεν ήξερες για τον αγαπημένο ηθοποιό και σου τα παρουσιάζουμε.

  1. Όταν ήταν μικρός, είχε δύο ψευδώνυμα: Kip και Hemsy. Ο Chris Evans, ωστόσο, του έχει βρει άλλο ένα: Hemmy.

  2. Ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει υποκριτική είναι για να στηρίξει την οικογένειά του οικονομικά. Όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνους σε αυτόν τον τομέα.

  3. Όλοι μας έχουμε κάποιον σταρ crush και ο Chris δε θα ξέφευγε από τον κανόνα. Για εκείνον, αυτό το crush ήταν η Robin Wright -που πρωταγωνίστησε και στο House of Cards- στην ταινία του 1987 The Princess Bride.

  4. Παραλίγο να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο G.I.Joe, έναν ρόλο που πήρε τώρα ο Channing Tatum.

  5. To 2019, ο Hemsworth ξεκίνησε ένα fitness app με όνομα Centr. Σε αυτό, περιλαμβάνεται το training, η διατροφή και γενικά οι τρόποι για να ζήσεις μία καλύτερη ζωή.