Υπέρμαχος της Selena επιτίθεται στη Hailey και ο Justin τη βάζει στη θέση της

Πολύ άσχημο όλο αυτό που συνέβη.

Στην παγκόσμια showbiz, υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα που έχουν απασχολήσει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Πάρε, για παράδειγμα, τον Justin Bieber, τη Selena Gomez και τη Hailey Bieber. Είναι τρία παιδιά που ακριβώς επειδή είναι και διάσημα αποτέλεσαν μερικά από τα πιο διάσημα couples που έχουμε συζητήσει. Το θέμα, όμως, είναι ότι ακριβώς επειδή ειδικά ο Justin και η Selena έχουν ένα τεράστιο κοινό να τους στηρίζει, οι φανς τους είχαν τις προτιμήσεις τους σχετικά με το ποιο άτομο ήθελαν να έχουν δίπλα τους.

Τώρα, όμως, έγινε κάτι ακόμα πιο «χοντρό». Μία εξαιρετικά φανατική της Selena έφτιαξε ένα βίντεο με το οποίο προέτρεπε τους υπόλοιπους φανς της τραγουδίστριας να επιτεθούν λεκτικά στη νυν σύζυγο του σταρ, Hailey. Τους έλεγε, επίσης, να δώσουν έμφαση στο πόσο καλύτερη είναι η Selena και προσπαθούσε να οργανώσει έναν ολόκληρο διαδικτυακό πόλεμο.




Ο Justin, βλέποντας τι έχει συμβεί, βγήκε να προστατεύσει την αγαπημένη του λέγοντας:

«Είναι απίστευτα δύσκολο να διαλέξεις τον ηθικό δρόμο όταν βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να συγκεντρώσουν κόσμο για να κάνει bullying στον άνθρωπο που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο. Δεν είναι σωστό»

«Σκέφτομαι τη ζωή της και πόσο δυστυχισμένη πρέπει να είναι για να θέλει να ξοδέψει τη ζωή της προσπαθώντας να κάνει τους άλλους να νιώθουν λίγοι. Το μάθημα εδώ είναι ότι εκείνη είναι αυτή που χάνει. Η ζωή είναι γεμάτη όταν ανυψώνεις και δίνεις αξία στους ανθρώπους! Μία ζωή στην οποία θες να κάνεις τους άλλους να νιώθουν λίγοι θα σε αφήσει χωρίς φίλους και χωρίς πραγματική χαρά»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved