Η Miley έκανε δημόσια εξομολόγηση στον Liam και μίλησε για τον γάμο τους

Οι δηλώσεις της δημιουργούν ερωτήματα.

Γνώριμο ζευγάρι το σημερινό. Πρώην, αλλά κατάλαβες. Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth είναι δύο παιδιά που έχουν απασχολήσει πολύ την επικαιρότητα με τη σχέση τους. Γνωρίστηκαν πριν κλείσουν καν τα 20 τους χρόνια στα γυρίσματα ταινίας και έκτοτε μία είναι μαζί μια χωρίζουν. Έφτασαν, μάλιστα, σε σημείο να παντρευτούν και εκεί που λέγαμε ότι αυτό ήταν το τελειωτικό και δε θα ξαναχώριζαν, να σου πάλι.

Για να είμαστε ειλικρινείς, το συνηθίζουν αυτό. Είναι κάποιου είδους pattern. Είναι κάποιο καιρό μαζί, χωρίζουν ένα διάστημα, έχουν και κάποιες άλλες εμπειρίες, μετά η Miley λέει δημόσια ότι τον αγαπάει και τα ξαναβρίσκουν. Αν διακρίνεις έναν τόνο λίγο ύποπτο, κάνεις πολύ καλά. Είναι μάλλον μία δόση κούρασης με την κατάστασή τους, αλλά, για να συνεχίζεται, μάλλον κάπως τους βολεύει.

Εν πάση περιπτώσει, τώρα η τραγουδίστρια μίλησε στον Howard Stern για να εξηγήσει τι συνέβη και χώρισαν την τελευταία φορά. Η κρίση δικιά σου.




«Ήμασταν μαζί από τα 16. Το σπίτι μας κάηκε. Ήμασταν αρραβωνιασμένοι -δεν ξέρω αν ποτέ σκεφτόμασταν ουσιαστικά να παντρευτούμε-. Αλλά όταν χάσαμε το σπίτι μας στο Malibu, αν ακούσεις τη φωνή μου πριν και μετά τη φωτιά, είναι πολύ διαφορετική. Το σοκ επηρέασε πραγματικά τη φωνή μου. Ήμουν στη Νότιο Αφρική, οπότε δεν μπορούσα να έρθω σπίτι και τα ζώα μου ήταν δεμένα στην παραλία»

«Έχασα τα πάντα. Είχα polaroid με τον Elvis, στην πρώτη σειρά, που μου τα είχαν δώσει -έχω κάποιες γιαγιάδες που μου έδωσαν τα polaroids του Elvis-.»

«Κάθε φωτογραφία δική μου που μου είχαν δώσει οι γονείς μου, όλα μου τα σενάρια, τα έχασα όλα»

«Απλώς κρατήθηκα από ό,τι είχε μείνει από αυτό το σπίτι και αυτό ήταν εγώ και εκείνος. Πραγματικά τον αγαπάω και τον αγαπούσα πάρα, πάρα, πάρα πολύ και ακόμη τον αγαπώ, και πάντα θα τον αγαπώ»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved