10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι απόλυτα ερωτευμένοι

Μας διέψευσαν πανηγυρικά

Τους πρώτους μήνες που ξεκίνησε να κυκλοφορεί η φήμη για τη σχέση του Justin Bieber και της Hailey Baldwin, κανείς δεν πίστευε πως είναι πραγματική. Βλέπεις το κόλλημα που είχε πάντα ο Justin με τη Selena Gomez (κι εκείνη αντίστοιχα μαζί του), δεν μας άφηνε κάποιο περιθώριο να σκεφτούμε, πως αυτοί οι δύο τελικά δεν θα καταλήξουν μαζί.

Να όμως που συνέβη, και η Hailey δεν ήταν η σχέση rebound για τον νεαρό τραγουδιστή. Η μεγαλύτερη απόδειξη ήρθε μάλιστα, με την ανακοίνωση του γάμου των δύο stars, τον οποίο ακόμη και τώρα δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε. Πώς να το έχει πάρει άραγε αυτό η Selena; Το ζευγάρι ωστόσο μέχρι τώρα μας έχει αποδείξει πως όχι μόνο ο γάμος τους είναι πραγματικός, αλλά και πως είναι φουλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί.

Εμείς ωστόσο δεν θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε περισσότερο. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό στα Instagram accounts και των δύο stars που αποδεικνύουν αυτό ακριβώς που σου λέμε. Και αν δεν θες να σταθείς στις φωτογραφίες, δες απλά τις λεζάντες αυτών, που στάζουν μέλι.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες τους και σου τις παρουσιάζουμε στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Justin Bieber-Hailey Baldwin: Η νέα αρχή στη ζωή τους, που δεν φανταζόσουν

Αυτά κι αν είναι νέα! H Hailey Baldwin θα γίνει σύντομα μαμά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved