Η Selena Gomez έχει νέο αγόρι και είναι κάποιος πολύ γνωστός

Νέα σχέση για το αγαπημένο μας κορίτσι;

Η Selena Gomez έχει περάσει στον προσωπικό της τομέα. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι αυτό της υγείας της, ωστόσο, και η ερωτική της ζωή δεν είναι ότι δεν πέρασε δυσκολίες. Πολλά είχαν ακουστεί για τη σχέση της με τον Justin Bieber. Τα σκαμπανεβάσματα που ξέραμε ότι είχαν φαίνεται να μεταφράζονταν σε κακή συμπεριφορά του τραγουδιστή. Αποδείξεις δεν έχουμε, αλλά βάσει χαρακτήρων δε μας κάνει και μεγάλη εντύπωση.

Τώρα, λοιπόν, έχοντας περάσει πολλοί μήνες από τότε που μάθαμε νέα για επιβεβαιωμένη σχέση, μία νέα πληροφορία ήρθε στα αυτιά μας. Τι ήταν αυτή; Ότι η αγαπημένη Sel βγαίνει ραντεβού με έναν μπασκετμπολίστα των Miami Heat, τον Jimmy Butler. Φήμες λένε ότι τους έχουν δει σε δείπνα.

Ο Butler διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του και στο παρελθόν είχε σχέση με την Kaitlin Nowak, με την οποία έχει και μία κόρη, τη Rylee, που είναι ενός έτους.

Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση για τα ραντεβού των δύο, οπότε μένουμε να περιμένουμε και κάτι πιο χειροπιαστό. Μία αναφορά τους ίσως ή μία φωτογραφία σε πιο τρυφερό τετ-α-τετ. Πάντως, καιρός ήταν να τη δούμε και σε μία νέα σχέση πέρα από τον Justin και τον Weeknd.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved