Εσύ ξέρεις τι τρώει η Priyanka Chopra μέσα στην καραντίνα;

Priyanka, σε νιώθουμε!

Το lockdown καλά κρατεί και η καραντίνα είναι σίγουρο ότι θα μας φέρει νέες συνήθειες. Το φαγητό έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και κυρίως μιλάμε για εκείνες τις λιχουδιές που υπάρχουν στο ψυγείο και κακομαθαίνουμε τους εαυτούς μας. Λοιπόν να ξέρεις, δεν είσαι μόνη σου σε όλο αυτό. Όσο μένουμε σπίτι έχουμε μάθει, κυριολεκτικά, όσα μαγειρικά hacks κυκλοφορούν στο Tik-Tok και έχουμε φτιάξει τις καλύτερες ομελέτες για πρωινό.

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η καραντίνα μας κάνει… καλοφαγάδες και μόλις τελειώσει όλο αυτό θα μας βρει με νέες γευστικές συνήθειες. Αλήθεια εσύ τι τρως για πρωινό κατά τη διάρκεια του lockdown; Ετοιμάζεις δείπνο για τον εαυτό σου με ξεχωριστά pancakes, καλομαγειρεμένα αυγά και σαλάτες;

Η Priyanka να ξέρεις ότι περιποιείται τον εαυτό της και ναι, ετοιμάζει τέτοια γεύματα. Δεν είμαστε σίγουρες αν αυτές είναι οι καθημερινές της διατροφικές συνήθειες, ωστόσο μια φωτογραφία στα social media μαρτυρά τι τρώει στην καραντίνα και αξίζει… συγχαρητήρια.

Η σύζυγος του αγαπημένου Jonas, ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και έθεσε το πιο δύσκολο ερώτημα στους followers της. Με ένα περιποιημένο και χορταστικό πιάτο να βρίσκεται μπροστά της, η Priyanka έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Τι να κάνω με αυτό;». Νομίζουμε πως η απάντηση είναι μια!

Δες στη gallery τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved