Σειρά κορόιδεψε το θέμα υγείας της Selena και οι fans εξοργίστηκαν

To «Save The Bell» ξεπέρασε τα όρια και ναι, έγινε viral.

Το reboot της σειράς «Save The Bell» μάλλον δεν... ξεκίνησε τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς. Η σειρά προβάλλεται στην πλατφόρμα του peacock, αυτό όμως που κανένας δεν πίστευε ήταν το κακό αστείο εις βάρος της υγείας της Selena Gomez. Καταλαβαίνεις πως μετά από αυτό οι fans εξοργίστηκαν.

Για να σε βάλουμε στο κλίμα, η σειρά αποφάσισε να κάνει χιούμορ με θέμα φυσικά τη μεταμόσχευση νεφρού της Selena, κάτι φυσικά που όχι μόνο δεν ήταν αστείο, αντιθέτως ξεπέρασε τα όρια. Στο επεισόδιο φαίνονται τα κορίτσια να μαλώνουν για το αν δότης νεφρού ήταν η μαμά του Justin Bieber ή η Demi Lovato, μιας και ήταν καλές φίλες. Στη συνέχεια υπάρχει ένα graffity που διακρίνεται στο βάθος το οποίο γράφει: «Έχει η Selena Gomez νεφρό;»



Οι αντιδράσεις σε όλο αυτό ήταν έντονες και μάλιστα οι fans της Selena και όχι μόνο έχουν εξαγριωθεί με αυτό το άστοχο αλλά και προσβλητικό αστείο. Σύμφωνα με το The Wrap, εκπρόσωπος της παραγωγής τόνισε ότι δεν είχαν σκοπό να προσβάλουν την αγαπημένη pop καλλιτέχνιδα και μάλιστα έχουν έρθει σε επαφή για να κάνουν μια δωρεά στον οργανισμό The Selena Gomez Fund for Lupus Research.

Εντάξει λοιπόν, αυτό πάει πολύ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι… αστείο κάτι που αφορά ένα θέμα υγείας, πόσο μάλλον μια μεγάλη μεταμόσχευση. Η Selena το 2017 είχε προβεί σε αυτό το χειρουργείο λόγω του Συστηματικού Ερυθυματώδη Λύκου, νοσήματος που πάσχει. Μάλιστα να σου θυμίσουμε ότι η Francia Raisa ήταν η φίλη της Selena που δώρισε το νεφρό της.

Εν τω μεταξύ το Tweet της Francia δεν άργησε να έρθει. «Σαν δότρια νεφρού θέλω να δείξω την αγάπη μου σε δότες και να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Είστε τόσο γενναίοι και η πράξη σας αυτή είναι πολύτιμη.»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved